Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

  

  

 

 2010.08.18. szerda

 

        

             

   MAGYAR KUPA HELYETT

 

EDZŐMECCS

 

 

 

 

 

 

MAI  EDZŐMECCS

 

 

 

Kép

  

 

 Szerda  18:00 Hunyadi M. út

 

 

 
Kép

 

 

 

 
 

 

katt a képre 

 

A HÁROM RÉGI-ÚJ JÁTÉKOS  

 

A Kelen - Csilaghegy edzőmeccset követően Boldizsár Imre elnök úr úgy döntött , hogy bizonyos feltételekkel visszatérhetnek ( megadja az újboli játéklehetőséget )  az első csapat öltözőjébe.

Vegyük sorba Őket életkoruk sorrendjében:

Döme Tamás

 

Kép

Az utóbbi szezonban , főleg a tavaszi forduló elején egy kicsit nagyon is elhalványult a játéka, mi több talán már idő előtt fel is adta , hogy mindent megtegyen azért , hogy benn tartsa góljaival a csapatunkat. Sajnos Tamásnak elszállt az agya a Gázművek Csillaghegy bajnoki találkozón, és olyat tett amit igazából egy sportembernek háromszor is meg kellene gondolnia, hogy elkövesse azt amit megtett. A feloldozást megkapta az Elnök úrtól, és most innentől kezdve reméljük élni fog a megbocsájtás erejében és góljaival felejtetni tudja az elmúlt időszakot.

 

.- .- .- .- .- .- .

Németh Tamás

 

Kép

 

2006 juniusa után úgy döntött , hogy a Gázművek csapatába igazol , elhagyva a Csillaghegyi pályát. Sajnálatos módon a mi Csitánk  olyat tett a Gázművek szineiben a pályán , amit mindenütt a világon elitélnek , mi több súlyosan megbüntetnek.Itthon is ez történt.

Az Enök úr utánajárásának és jószívének köszönhetően 2009.-től újból piros feketébe öltözött Németh Tamás. De milyen az élet ! A csillaghegyi erőfeszítés ellenére Németh cserben hagyta a csapatot, mondván , hogy sok ez már neki és elég számára a kispálya. Merem remélni , hogy nem csak hattyúdal lesz ez az újoli kezdés.

 

Bene István

 

Kép

2007 júniusáig a Márton utcában volt a székhelye Öcsinek. Aztán gondolt egyet és Ő is a Gázművek csapatát látta a jövő megoldásának. Egy év kihagyás után újból a CSMTE lbdarúgója lett.

 

Titkon remélem , hogy mindhárman tudásuk legjavát fogják nyújtani . Nem lesz pilinszkázás, nem lesz duma a pályán , és a játékvezetők is békén lesznek hagyva.