Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

  

  

 

 2010.08.16. hétfő

 

        

             

       EGY MÁSIK RÉGI PATINÁNS EGYÜTTES  IS A 

 

BAJNOKI CÍMÉRT FOG KÜZDENI. 

 

 

 

 

 

 

EDZŐMECCS

 

 

 

Kép

  

 

 Szerda  18:00 Hunyadi M. út

 

 

 
Kép

 

 

 

 
 

 

katt a képre 

Tegnap este 20:00 órakor jött a hír , hogy Jurkinya a Pénzügyőr elleni mérkőzésen szerzett sérülése végett kb 2 hétig nem tud játszani .
 

 

AZ IKARUS

 

 

Kép

 

Hároméves tervet készített a  BLSZ I/B osztályban szereplő Ikarus csapatának vezetése. Azért terveztek három évre, mert ennyi idő kell arra, hogy beérjenek a tehetséges fiatalok. Az előző bajnoki idényben a negyedik helyen végeztek, az új bajnokságra viszont már megpályázzák a dobogót.
 

-Nem cél mindenáron a magasabb osztályba jutás, elégedettek lennénk a harmadik hellyel is – mondta Svantner István elnök – Természetesen, ha előrébb végeznénk, vállalnánk az I osztályban való szereplést, de még nem elég erős ahhoz a csapatunk, hogy ott helytálljunk. A most kialakult maghoz fokozatosan beépítjük a fiatalokat, hiszen az 1993-as és 1994-es korosztályban számos tehetséges játékos található. Egyébként a negyedik helyen végző csapat keretében nincs változás, felkerült egy-két ügyes fiatal az utánpótlásból, ők bizonyára lehetőséget kapnak majd Menczeles Iván edzőtől. A létesítményünk szépen felújult tavasszal, gondot csupán az jelent, hogy nincs megfelelő edzőpályánk. A talaja földes, a füvesítésre viszont nem áll rendelkezésre pénz.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.