Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

  

  

 

 2010.08.14. szombat

 

        

             

       KOMOLY ERŐKET KÉPVISELŐ U19-es CSAPATA VAN A

 

PÉNZÜGYŐRNEK

 

 

 

Amennyiben továbbjutottunk volna a Magyar Kupában a Szigetszentmárton ellen játszhattunk volna a 2. kőrben hazai pályán.

 

 

A MAI EDZŐMECCS

 

 

Kép

  

 

 

 

Pénzügyőr U19 - Csillaghegy

2 - 1  , ( 1 - 0 )

 

 

 

 

Kép

 

 

katt a képre 

 

 

 

 

NÉPFÜRDŐ UTCA

 

Csatorna pálya

 

Kényszermegoldásból egy kellemesnek tűnő hazai meccs helyett,  egy nagyon agresszív és futbalozni szerető fiatalokat ismertünk meg a Pénzügyőr ellenfeleként vengégként.

Az edzőmérkőzés végeredménye nem kerekedett éppen hízelgőre de voltak olyan helyzeteink amiket ha bajnokin nem értékesítünk abból igencsak feszültség kerekedhet a mérkőzés lefújása után .

A felkészülési mérkőzéseken a célunk az volt , hogy a fiatalok szokjanak hozzá a felnőttek  ritmusához amit majd a saját korosztályukban , ( netán az egyben ) úgymond előnnyel ki fogják remélhetőleg ( tudni ) használni.

A rutinos öreg rókáktól, azt kellett volna ellesni pedig hogy  hogyan lehet ,  megoldani az esetleges pánik hangulatot, és milyen módon lehet sallagmentesen játszani

 

A felkészülési és az edzőmérkőzéseken a felnőtt,  és a magasabb osztályban játszó hasonló korú fiatalokkal szemben remélhetőleg sokat elsajátitottak azok akik rendszeresen a csapat mellett voltak.

Gondos , tudatos elképzelés alapján lettek  az utánpótláskorú játékosok a nagyok közé beillesztve ,hozzászoktatva az első csapat légköréhez , hogy minél hamarabb felvegyék a másik öltözőnek az  illatát.

 

Nem tartozik egy külön oldalra de tudni kell , hogy három régi játékosunk újból bekapcsolódott a munkába .

Az Elnök úr a jövő héten dönti el , hogy az uriembereket be tudja e építeni a már majdnemhogy kialakult csapatba

Részleteket Róluk  a hét közepén lehet majd megtudni.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.