Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

  

  

 

 2010.08.13. péntek

 

        

             

     TISZTELT LÁTOGATÓK !

ÁPRILISI TRÉFÁNAK IS ROSSZ LENNE DE

 

 MA PÉNTEK 13. VAN !!!!  

 

AZ ELLENFELEINK HÁZATÁJÁRÓL

 

 

 

HÉTVÉGI  EDZŐMECCS

 

 VÁLTOZÁS

Kép

  

 

 

Szombat 10:00 óra

Pénzügyőr U19 - Csillaghegy

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

katt a képre 

 

Csillaghegy – Ferencvárosi FC

Fotó : Vass R.

 

Csak a Csillaghegyi játékosoknak

 

TINTAHALAK

 

Csaknem kétszer annyi pontot szerzett tavasszal a Horfer Serleg BLSZ I/B osztályban szereplő Tintahalak csapata, mint ősszel. Remekül hajráztak, és végül az ötödik helyen zártak. Most az a kérdés, hogy a csapat az induló 2010/2011-es bajnokságban melyik arcát mutatja.
 
-Eddig mindig léptünk egyet előre a helyezésben, ezt szeretnénk folytatni – mondta Strebek Marcell, a Tintahalak szakvezetője – Helyezésről most nem beszélnék, mert nem tudjuk, hogy miként alakul a riválisok játékereje, hogy sikerült erősíteniük. Azt viszont kijelenthetem, ha nem végeznénk az ötödik helynél előrébb, csalódott lennék.
 
-Ehhez az előrelépéshez adottak a feltételek?
 
-Ami a keretünket illeti, igen. Távozott ugyan Csíki Szabolcs és Hegymegi Szabolcs, érkezett viszont hat új játékos. Hozzánk került Gáspár Endre (Vác), aki 76 alkalommal lépett pályára az élvonalban. Az NB II-es múlttal rendelkező Morvay Róbert is a mi játékosunk lett. Ha Gáspár sérülése teljesen rendbe jön, és Morvay is pótolja a kihagyás okozta lemaradást, mindketten meghatározó emberek lehetnek. A Franciaországban profiskodó Balázs Tamás is visszatért hozzánk, és már együtt készül a csapattal Füzy Zsolt (Szt. István Akadémia), Berta Sándor (Pécel), valamint a chilei származású Rorigues Nelson (Testvériség). Az én feladatom most az, hogy megtaláljam a helyüket, beépítsem őket a csapatba, és a régiekkel egységet alkossanak.
 
-Az anyagiak is biztosítottak?
 
-Saját magunk teremtjük elő az anyagi hátteret, ez természetesen erősen maghatározza a lehetőségeinket. Nincs saját pályánk, és ez nem kis összeget emészt fel. A nehézségek ellenére szerintem nem lesz gond. Még azt is megkockáztatom, ha úgy alakulna a bajnokság végén, hogy magasabb osztályba léphetnénk, azt is vállalnánk. 

 

Forrás : Lázár L.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.